Home

Met Futureproof bouw je aan jouw toekomst.

Een toekomst die  mooier, socialer en duurzamer is. Daar kun jij aan bijdragen! Jij kunt de plastic soep in de oceaan aanpakken. Jij kunt een oplossing bedenken om jouw wijk groener te maken. Ben je creatief en wil jij  duurzame kleding ontwerpen: alles kan! Of je nu ondernemer wilt worden of niet, iedereen kan op ondernemende wijze impact maken.

Wat is Futureproof?

Voor iedereen van 16 t/m 27 jaar die klaar is met stilzitten en écht iets wil betekenen. Die zijn/haar talenten wil ontwikkelen en ondertussen de wereld wil verbeteren. 

In onze programma’s krijg je professionele workshops van experts,  doe je werkervaring op en maak je direct verschil in de praktijk. Dit doe je samen met je team met jullie eigen project of bij een bestaande sociale onderneming. Een programma bomvol inspiratie, kennis en skills op het gebied van sociaal en duurzaam ondernemen en ook nog eens hartstikke gezellig!

Wat is sociaal ondernemen?

Wat leer ik?

Zet met één van de Futureproof programma’s je dromen om in actie en ontdek of impact ondernemerschap iets voor je is. Aan het eind van het programma krijg je een certificaat. Het volgen van een Futureproof programma is helemaal gratis. Alles wat je nodig hebt is jouw motivatie en inzet!

Waar kan ik meedoen?

Onze programma’s

Volg ons programma in Almere, Eindhoven, Den Haag, Groningen of Zwolle

In een team ga je 17 weken lang aan het werk om positieve impact te maken. Je zet  je eigen onderneming op of sluit je aan bij een social start-up bij jou in de buurt.

Waar je ook woont, impact maken thuis vanaf de bank achter je laptop

10 weken lang krijg je interactieve workshops van experts en ga je direct aan de slag met een sociaal en/of duurzaam vraagstuk bij een toffe social start-up.

Zit je op de middelbare school of studeer je aan een MBO college?

Futureproof biedt ook lesprogramma’s aan via scholen. Je kunt het Futureproof programma op jouw school kiezen als keuzevak/traject of excellentie-programma.

Young Impactmakers Community

Wil jij bouwen aan een carrière met impact? Young Impactmakers (YIM)  is onze landelijke community voor jonge impactmakers. Iedereen kan zich aansluiten. Elke 2 maanden worden er evenementen georganiseerd met wisselende thema’s en inspirerende sprekers. Ook ontmoet je er andere changemakers, niet alleen interessant voor je netwerk maar ook hartstikke gezellig!

Check de website voor hun agenda en volg YIM op Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven!