Online

sociaal ondernemen
vanaf je eigen bank
10 weken
start oktober 2021
gratis

Be that changemaker! Maak impact met creativiteit, lef, samenwerking en actie.  Met Futureproof pak jij de uitdagingen van morgen aan:   sociaal én duurzaam.

Maak jij je hard voor slaafvrije chocolade of biologisch gebrouwen biertjes? Of bekommer jij je liever om het welzijn van je leeftijdsgenoten? Hoe zorgen we voor minder burn-outs? Zou fair fashion volgens jou de norm moeten zijn? Wil je iets doen aan de plastic soep? Of wil je alles weten over de donut economie?

Wij geven je de tools en leren je de skills om verschil te maken. Zo bouw je aan jouw eigen toekomst én die van anderen. 

Kijk je toe of doe je mee?!

programma

Dit online programma is voor iedereen tot 27 jaar die klaar is met stilzitten en écht iets wil betekenen. Die zijn/haar talenten wil ontwikkelen en ondertussen de wereld wil verbeteren. Klinkt ambitieus hè? Dat is het ook! 

In 10 weken ontdek je de wereld van sociaal ondernemen, krijg je professionele workshops van experts ,  doe je werkervaring op en maak je direct verschil in de praktijk. Dit doe je samen met je team met jullie eigen project of bij een bestaande sociale onderneming. En het maakt niet uit waar je woont, want alles is online. 

Donderdag  26 augustus & donderdag 23 september om 16.00 uur zijn er online info-uurtjes waarbij we je alles vertellen wat je moet weten over Futureproof en je al je vragen kunt stellen. Meld je aan via de button.

in het kort

workshops

Leer skills waar je echt wat aan hebt

kies jouw track

Voor opzetters en doorzetters

Maak alvast de keuze hoe jij impact wil maken.

innovatie track

Ga je voor de innovatie track? Dan werk je samen aan een innovatieve oplossing voor een vraagstuk van een bestaande sociale onderneming.

startup track

Kies je de startup track? Dan ga je samen aan de slag om jullie eigen impact idee verder uit te werken en in de praktijk te testen!

“Ik heb ervaren dat ondernemen een kwestie is van doen, proberen, vallen en opstaan.”

praktisch

DATUM

start oktober 2021

Tijd

8 uur per week (3 uur training op de programmadag en 5 uur zelf in te vullen op een moment naar keuze)

Kosten

gratis

info-uurtje

Dinsdag 26 augustus en donderdag 23 september om 16:00 uur zijn er online info-uurtjes waarin we je alles vertellen over het Futureproof Online programma. Meld je aan via onderstaande button!

what’s in it for me?

dit zeggen onze deelnemers