Vacature YIM Taskforce

Wil jij meebouwen aan DE landelijke community voor jong sociaal ondernemend Nederland? Word jij razend enthousiast van het samenbrengen van de nieuwe generatie impact ondernemers en intrapreneurs? Vind jij het leuk om evenementen te organiseren? Lees dan snel verder!

Wat gaan we doen?
YIM is in 2021 een nieuwe samenwerking aangegaan met Futureproof. Deze uitbreiding betekent dat we straks in Amsterdam, Groningen, Den Haag, Nijmegen en Eindhoven actief zijn.

Elke stad krijgt zijn eigen taskforce, bestaande uit 5 vrijwilligers, wiens verantwoordelijkheid het is om een lokale community te bouwen en 7 impact-volle events te organiseren.

Zo bouwen we zowel lokaal als nationaal aan een sterke YIM community. 

YIM TASKFORCE

Voor elke YIM taskforce zijn we op zoek naar enthousiastelingen die samen met ons de community willen faciliteren. Het is aan jullie team om online en offline programmering te organiseren voor de impactmakers uit jouw stad.

BEKIJK HIER DE VACATURE

 INFO BIJEENKOMST 11 maart


Donderdag 11 maart 17.00 – 18.00 organiseren we een info bijeenkomst. Tijdens dit event zullen we alles vertellen over YIM en de taskforce, ontmoet je het team en nemen we de tijd voor al jullie vragen! Deelname is geheel vrijblijvend, we vinden het leuk jullie te ontmoeten! Je kan je hieronder aanmelden.