Hoofdstuk 2 van 5
In uitvoering

Sustainable Development Goals

Raoul 12 november 2021

Tijdens ons trainingsprogramma werken we met de Sustainable
Development Goals. Dit zijn doelen die de Verenigde Naties opstelden en voor de hele wereld gelden. In 2030 moeten ze gerealiseerd zijn. In de slides hieronder zie je waar de 17 SDG’s voor staan:

De Sustainable Development Goals

Pagina: / Download deze pdf

#ChallengeAccepted (stap 1/3)

Kies je track en zet je eerste stap

Vóór de start van ons trainingsprogramma kies je welke ‘track’ je wilt volgen: Innovatie Track of Startup Track. 

Innovatie Track

Ga je voor de Innovatie Track? Dan werk je samen met een team aan een innovatieve oplossing voor een vraagstuk bij een bestaande impact onderneming. De ondernemingen die eerder meededen: Roetz Fair Factory, De ReestlandhoeveTiny Houses voor Thuiswerkers Kinti Coffee, Refugee Company, Ikgasplitsen, Ictoria, Tiny Library en Taaly.  

Startup Track

Kies je de Startup Track? Dan werk je een eigen idee om impact mee te maken verder uit en test je een onderdeel ervan in de praktijk.

Pen en papier bij de hand? Kies een track en beantwoord de bijbehorende vraag. Gebruik hiervoor de slides over de SDG’s hierboven. Schrijf je antwoord voor jezelf op.

Innovatie Track:
Welke toffe ondernemingen in jouw buurt of woonplaats ken je en aan welke SDG(‘s) werken zij? Googelen mag 😉

Startup Track:
Met welke SDG(‘s) matcht jouw idee voor een impactvol project of jouw startup?

Woensdag 8 februari start ons nieuwe themaprogramma: For a Future that Works for All!  Jij kunt tijdens de Innovatie Track aan de slag voor een impact onderneming die bijdraagt aan SDG 8 ‘waardig werk en economische groei’ en SDG 10 ‘ongelijkheid verminderen’. Check hieronder welke impact ondernemingen meedoen en voor wie jij een vraagstuk kunt oplossen! 

Aan de slag voor een impact onderneming

Tijdens de Innovatie Track (start 3 oktober) kun jij aan de slag met een vraagstuk van impact ondernemingen die gericht zijn op inclusief werk. Jouw frisse blik, kennis en inspanning zet je in om te werken aan een vraagstuk dat zij hebben liggen. Wil jij meer weten over de challenges die de ondernemingen hebben? Meld je dan aan voor meer informatie