Inspiratie

Young Impactmakers Community

Wil jij bouwen aan een carrière met impact? Young Impactmakers (YIM)  is onze landelijke community voor jonge impactmakers. Iedereen kan zich aansluiten. Elke 2 maanden worden er evenementen georganiseerd met wisselende thema’s en inspirerende sprekers. Ook ontmoet je er andere changemakers, niet alleen interessant voor je netwerk maar ook hartstikke gezellig!

Check de website voor hun agenda en volg YIM op Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven!

Lees hieronder onze blogs, nieuwtjes en vacatures!

DIY

Winnaars DIY

Time flies when you’re having fun! Het DIY (Do-It-Yourself) programma van Futureproof zit er inmiddels ook voor de tweede lichting deelnemers alweer op. Afgelopen 25

Lees verder »
vo verbeteringen
Voortgezet onderwijs

Altijd bezig met verbeteren

Wij leren onze deelnemers dat het belangrijk is om altijd door te blijven groeien. Vandaar dat we hen een evaluatie laten invullen. Zo kunnen we direct bijsturen en aanpassingen doen in ons lesprogramma. Dit deden we ook bij ons VO-programma. Lees hier hoe!

Lees verder »
YIM

Vacature YIM Taskforce

Wil jij meebouwen aan DE landelijke community voor jong sociaal ondernemend Nederland? Word jij razend enthousiast van het samenbrengen van de nieuwe generatie impact ondernemers en intrapreneurs? Vind jij het leuk om evenementen te organiseren? Lees dan snel verder!

Lees verder »
Nieuws

Futureproof Groeit

We gaan 360 extra jongeren ondersteunen, inspireren en meenemen in de wereld van sociaal ondernemerschap! Dankzij aanvullende financiering komen er nog drie Futureproof smaken bij

Lees verder »